Blomstrer calla liljer hele sommeren?
Blomstrer calla liljer hele sommeren?

Video: Blomstrer calla liljer hele sommeren?

Video: Blomstrer calla liljer hele sommeren?
Video: Посейте эти цветы сразу в сад они будут цвести каждый год все лето 2024, Kan
Anonim

De vil blomstrer om sommeren i delvis skygge, spesielt når jorda forblir jevnt våt gjennom årstid; calla liljer vokse godt ved siden av en dam eller annen vannmasse. De gir en frodig sommer hage når plantet med andre sommer - blomstring planter.

På samme måte kan du spørre, hvor lenge varer calla liljeblomster?

to uker

På samme måte, gjør du deadhead calla liljer? Calla liljer krever ikke regelmessig beskjæring, men du bør dødhode de blomster som de visner. Fjerning av deler av planten bør ikke drepe den. Kutt dem tilbake på jordnivå og kast eventuelt planteavfall, og de kommer tilbake til våren.

På samme måte, hvordan holder du calla liljer i blomst?

vokse, men vil hindre planten fra blomstrende Bytt gjødsel til en gjødsel som er høyere i fosfor enn nitrogen for å lage calla liljer blomstrer . Hvis din callalilies ikke er plantet i et område som får mye vann, kan dette føre til at de ikke gjør det blomstre.

Vil calla liljer formere seg?

Den pærelignende strukturen til calla liljer vokser opp i en plantekasse eller i bakken i varmt vær. Callalilies kan flyttes innendørs ved første frysing og plantes utendørs hver vår. Hvis de blir liggende i bakken, anses plantene som ettårige på grunn av røttene vil dø når den fryses.

Anbefalt: