Er calla liljer hardføre i sone 7?
Er calla liljer hardføre i sone 7?

Video: Er calla liljer hardføre i sone 7?

Video: Er calla liljer hardføre i sone 7?
Video: Roxette - Listen To Your Heart (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Herdighetssone: 7-10

Deretter kan man også spørre, hvilken sone er Calla Lily?

SONE: Calla liljer er vinter hardfør i sone 8-10. I kaldere områder kan de enten dyrkes som ettårige eller kan graves opp om høsten og lagres innendørs for gjenplanting neste vår.

kommer calla liljer tilbake hvert år? Mange behandler gaven sin calla liljer som ettårige. De mottar en potteblomst, eller kjøper den til vårpynting, og kaster den så når blomstringen er ferdig. I sannhet, men calla liljer er stauder, og du kan faktisk redde potteplanten din og se den blomstre en gang til neste år.

Man kan også spørre, kan calla liljer overleve vinteren?

Calla Lily Winter Omsorg i varme klimaer Calla liljer er ikke kaldharde. Dette betyr at calla lilje vinter stell i noen hager vil være annerledes enn andre hager. Hvis du bor i USDA plantehardhetssone 8 eller høyere, vil din Calla liljer kan overleve de vinter utendørs i bakken og trenger ikke graves opp.

Kan calla liljer plantes ute?

Calla liljer er hardføre i USDA anlegg hardhetssoner 8 til 10. Når plantet i vann, jordstengler kan forbli utendørs så lenge vannet ikke fryser ved planting dybde. Du kan også transplantere din callas i potter og vokse dem som stueplanter.

Anbefalt: