Hva betyr grafi i fotografering?
Hva betyr grafi i fotografering?

Video: Hva betyr grafi i fotografering?

Video: Hva betyr grafi i fotografering?
Video: Hva er lukker, blender og ISO? 2024, April
Anonim

Definisjon av - grafi . 1: skriving eller representasjon på en (spesifisert) måte eller av en (spesifisert) midler eller av en (spesifisert) gjenstandsstenografi fotografering . 2: skriving om et (spesifisert) emne eller i en (spesifisert) felthagiografi.

Tilsvarende, hva betyr grafi?

- grafi . Det engelske suffikset - grafisk betyr et "studiefelt" eller relatert til "skriving", og er en anglisering av den franske -grafien som er arvet fra latin -graphia, som er et translitterert direkte lån fra gresk.

På samme måte, hva er meningen med grafi i geografi? Geografi definert "Grafi"-delen kommer fra det greske ordet graphein, som bokstavelig talt er å skrive om noe. Dermed GEO + GRAFI bokstavelig midler "å skrive om jorden." Vi har ofte forstått at oversettelsen også kan oppfattes som å beskrive og kartlegge jorden.

På samme måte, hva betyr bilde?

bilde - orddannende element betydning "lys" eller "fotografisk" eller "fotoelektrisk", fra gresk bilde -, kombinerer form for phos (genitiv bilder ) "lys", " fra PIE-rot *bha- (1) "å skinne."

Hva er grunnordet for grafi?

Det er mye å si om det greske rotgraf som betyr 'å skrive', så la denne 'skrevne' diskursen begynne! En av de vanligste bruksområdene for dette rot er i suffikset - grafi . Og en bibliografi er en "skrevet" liste over bøker du har brukt når du skrev en oppgave.

Anbefalt: