Hva betyr og betyr i lengde?
Hva betyr og betyr i lengde?

Video: Hva betyr og betyr i lengde?

Video: Hva betyr og betyr i lengde?
Video: Length - What units do we use to measure? (Primary School Maths Lesson) 2024, April
Anonim

Svar og forklaring:

Når du arbeider med mål, betyr et enkelt anførselstegn(') fot og et dobbelt anførselstegn ('') betyr tommer.

I forhold til dette, hva er lengden?

Lengde - Definisjon med eksempler Lengde er betegnelsen som brukes for å identifisere størrelsen på et objekt eller avstanden fra ett punkt til Lengde er et mål på hvor lang et objekt er eller avstanden mellom to punkter. For eksempel lengde av linjalen på bildet er 15 cm.

For det andre, hva er lengden og bredden? 1. Lengde er å beskrive hvor lenge noe er mens bredde beskriver hvor bred en gjenstand er. 2. Ingeometri, lengde gjelder den lengste siden av rektangelet mens bredde er den kortere siden. 3. Lengde kan også referere til en grad av tid eller et mål for avstand.

I forhold til dette, hva betyr en apostrof i lengden?

An apostrof skilt kan brukes i: vinkler - thenit midler ' - vinkelminutter, '' - vinkelsekunder. Eksempel:75o20'39'' som står for: 75 grader, 20 minutter og 39 sekunder.

Hva er symbolet for tomme?

Den internasjonale standarden symbol for tomme er i (se ISO 31-1, vedlegg A), men tradisjonelt sett tomme er angitt med et primtall, som ofte tilnærmes med doble anførselstegn, og foten med et primtall, som ofte tilnærmes med anapostrof. For eksempel tre fot to tommer kan skrives som 3' 2.

Anbefalt: