Hva er endimensjonale og har uendelig lengde?
Hva er endimensjonale og har uendelig lengde?

Video: Hva er endimensjonale og har uendelig lengde?

Video: Hva er endimensjonale og har uendelig lengde?
Video: 11 Dimensions Explained - Higher Dimensions Explained - All Dimensions Explained #dimensions 2024, Kan
Anonim

Ut av valgene, enhetene med bare endimensjon og har uendelig lengde er linjen og strålen. Linjen strekker seg til begge sider mens strålen er begrenset av et endepunkt på en side, men kan forlenges uendelig til den andre siden. Svarene er derfor bokstav D og F.

Angående dette, er et segment endimensjonalt og har uendelig lengde?

Når det gjelder en linje segmentet , spesifiserer vi en linje med to endepunkter. En linje strekker seg på ubestemt tid i en enkeltdimensjon . Det er lengde , å ha ingen grense, er uendelig . Liker linjen segmenter som utgjør det, det har ingen bredde eller høyde.

Vet også, hva er en todimensjonal og uendelig stor? A. Geometrisk rom er uendelig stor men har tre dimensjoner . B. Et fly er uendelig stor og har to dimensjoner . C. To stråler har uendelig lengde da de bare har ett endepunkt. Men en stråle er en dimensjonale . D. En linje er uendelig lang, men er en dimensjonale.

I denne forbindelse, hva er en endimensjonal figur?

En dimensjon : Når du kobler to punkter, får du en en - dimensjonale objekt - et linjestykke. Et linjestykke har én dimensjon : lengde. To dimensjoner: Aflat plan eller form er to- dimensjonale . Dens to dimensjoner er lengde og bredde. Tre- dimensjonale objekter kan roteres i rommet.

Hva er en uendelig todimensjonal figur?

kontinuerlig tilrettelegging av uendelig mange punkter som strekker seg for alltid i to veibeskrivelse. En linje har lengde, men ingen bredde eller tykkelse, så den er en- dimensjonale . flyet. Et udefinert begrep tenkt på som en leilighet. overflate som strekker seg uendelig langs kantene.

Anbefalt: