Hva er forskjellen mellom uendelige grenser og grenser ved uendelig?
Hva er forskjellen mellom uendelige grenser og grenser ved uendelig?

Video: Hva er forskjellen mellom uendelige grenser og grenser ved uendelig?

Video: Hva er forskjellen mellom uendelige grenser og grenser ved uendelig?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, April
Anonim

Legg merke til hvordan når vi har å gjøre med en uendelig grense , det er en vertikal asymptote. Grenser i det uendelige er også asymptoter, men dette er horisontale asymptoter vi har å gjøre med denne gangen. Grenser i det uendelige har problemer der " grense når x nærmer seg evighet eller negativ evighet " er i notasjon.

På samme måte kan du spørre, hva er en grense ved uendelig?

Grenser i det uendelige brukes til å beskrive oppførselen til funksjoner når den uavhengige variabelen øker eller reduseres uten binding. Hvis en funksjon nærmer seg en numerisk verdi L i en av disse situasjonene, skriv. og f(x) sies å ha en horisontal asymptote ved y = L.

Videre, hvordan vet du når en grense er uendelig? Faktisk, når vi ser på graden til funksjonen (den høyeste eksponenten i funksjonen), kan vi faktisk fortelle hva skal skje: Når graden av funksjonen er: større enn 0, vil grensen er uendelig (eller - evighet ) mindre enn 0, den grense er 0.

Vet også, kan en grense være uendelig?

EVIGHET (∞) Vi sier at når x nærmer seg 0, vil grense av f(x) er evighet . Nå a grense er et tall. Så når vi sier at grense av f(x) er evighet , vi mener det er nei grense til sine verdier.

Hva er verdien av 1 uendelig?

I bunn og grunn, 1 delt med et veldig stort tall blir veldig nær null, så… 1 delt på evighet , hvis du faktisk kunne nå evighet , er lik 0.

Anbefalt: