Hva er den begrensede innflygingsgrenseavstanden?
Hva er den begrensede innflygingsgrenseavstanden?

Video: Hva er den begrensede innflygingsgrenseavstanden?

Video: Hva er den begrensede innflygingsgrenseavstanden?
Video: Imagine Dragons - Believer (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

De begrenset tilnærmingsgrense er minimum avstand fra den strømførende gjenstanden der ukvalifisert personell trygt kan stå. Ingen utrent personell kan nærme seg noe nærmere det strømførende elementet enn dette grense.

På samme måte, hva er de tre grensene for tilnærmingsgrenser?

NFPA 703® gjenkjenner tre bueblits grense nivåer: det begrensede nærme seg grensen , restriksjonsområdet og forbudsområdet grense.

Deretter er spørsmålet, hva er den begrensede tilnærmingsgrensen for en 480 volt krets? De begrenset tilnærmingsgrense er en avstand fra den ansatte til en eksponert energisert krets del der det er fare for støt. De typiske nominelle AC-spenningene som en vedlikeholdsperson vil jobbe med på 120, 208, 220, 240, 277, 380 og 480 alle har en begrenset tilnærmingsgrense på 42 tommer.

hva er den begrensede innflygingsgrenseavstanden for en eksponert fast?

Begrenset tilnærmingsgrense – Den Begrenset tilnærmingsgrense (LAB) er identifisert som " avstand fra en utsatt strømførende elektrisk leder eller kretsdel der det er fare for støt”. Beste praksis hvis en ukvalifisert person skal holde seg 42" (3'6") eller mer unna faren.

Hva er grense for blitsbeskyttelse?

Blinkbeskyttelsesgrense (ytre grense ): Den blitsgrense er lengst etablert grense fra energikilden. Hvis en bue blits skjedde, dette grense er hvor en ansatt vil bli utsatt for en herdbar annengradsforbrenning (1,2 kalorier/cm2).

Anbefalt: