Hva er den begrensede tilnærmingsgrensen for et 4160v-system?
Hva er den begrensede tilnærmingsgrensen for et 4160v-system?

Video: Hva er den begrensede tilnærmingsgrensen for et 4160v-system?

Video: Hva er den begrensede tilnærmingsgrensen for et 4160v-system?
Video: 20 тысяч километров на новой Скании Супер 2023! Как тянет в гору и какой расход топлива! 2024, April
Anonim

NFPA 70 definerer Begrenset tilnærmingsgrense som "støtbeskyttelse grense skal krysses av kun kvalifiserte personer (i avstand fra en strømførende del) som ikke skal krysses av ukvalifiserte personer med mindre de er eskortert av en kvalifisert person".

Vet også, hva er de tre grensene for tilnærmingsgrenser?

NFPA 703® gjenkjenner tre bueblits grense nivåer: det begrensede nærme seg grensen , restriksjonsområdet og forbudsområdet grense.

Foruten ovenfor, hva er en elektrisk grense? Arc Flash Grense (AFB) er avstanden fra eksponert, energisert elektrisk komponenter som en person kan få en annengrads forbrenning i hvis en elektrisk bueblits skulle oppstå.

På samme måte, hva er den begrensede tilnærmingsgrensen for en 480 volt krets?

De begrenset tilnærmingsgrense er en avstand fra den ansatte til en eksponert energisert krets del der det er fare for støt. De typiske nominelle AC-spenningene som en vedlikeholdsperson vil jobbe med på 120, 208, 220, 240, 277, 380 og 480 alle har en begrenset tilnærmingsgrense på 42 tommer.

Ved hvilket spenningsnivå kreves en støtbeskyttelsesgrense?

Alle deler av kroppen inne i blitsen beskyttelsesgrense må beskyttes med egnet PPE. For eksempel for Spenning mellom 50 til 600 volt, blitsen beskyttelsesgrense er 4 fot.

Anbefalt: