Hva er et dominerende syn?
Hva er et dominerende syn?

Video: Hva er et dominerende syn?

Video: Hva er et dominerende syn?
Video: Расчески для Парикмахеров с РАЗМЕТКОЙ! Как выбрать расческу для стрижки волос! Уроки! 2024, Kan
Anonim

n en akkord som består av dominerende og den store terts, perfekt kvint, og moll syvende over den. Den mest naturlige oppløsningen er til en akkord på tonika. dominerende leiegård.

Her, hva menes med dominerende følelse?

Noen eller noe som er dominerende er mer kraftfull, vellykket, innflytelsesrik eller merkbar enn andre mennesker eller ting. EN dominerende genet er et som produserer en spesiell egenskap, enten en person har bare ett av disse genene fra en forelder, eller to gener, ett fra hver forelder.

hva er meningen med dominante gener? Medisinsk Definisjon av Dominant Dominant : A genetisk egenskap vurderes dominerende hvis det kommer til uttrykk i en person som bare har én kopi av det genet . EN dominerende egenskap er i motsetning til en recessiv egenskap som bare kommer til uttrykk når to kopier av genet er tilstede.

Vet også, hva er et eksempel på en dominant?

Definisjonen av dominerende er en person som er i en maktposisjon eller som viser kraftige eller kontrollerende tendenser. An eksempel av dominerende er en sterk og mektig administrerende direktør. Dominerende refererer til et gen som vil presentere seg selv ved å produsere en egenskap som kan arves.

Hvordan bruker du dominant i en setning?

dominerende setning Eksempler. Folden i ørene var forårsaket av en arvelig, dominerende , mutert gen. Jessi gikk til verandaen og strakk seg automatisk over ham med henne dominerende hånd.

Anbefalt: