Innholdsfortegnelse:

Hvordan kutter du en geode hjemme?
Hvordan kutter du en geode hjemme?

Video: Hvordan kutter du en geode hjemme?

Video: Hvordan kutter du en geode hjemme?
Video: Klippe lugg hjemme. Frisør viser klipp av gardinlugg💇🏼‍♀️ 2024, Kan
Anonim

Prosess

  1. Plasser geode rock i en snekker skrustikke og bruk en diamantsag til skjære i to ved å sage ned midten.
  2. Vikle kjeden til en rørkutter av jern rundt geode og fest på riktig hakk på verktøyet før du trykker ned på håndtaket.

Ved siden av dette, hvordan knekker du en geode hjemme?

Sett geode på betongen, plasser meiselen i midten, og bank den veldig forsiktig noen ganger med hammeren. Snu geode en kvart omdreining og gjør dette igjen. Fortsett å score langs omkretsen av geode til du ser en sprekk form hele veien rundt, og trekk deretter de to halvdelene fra hverandre.

I tillegg, kan du kutte en geode med en flissag? Her vi forestilling du hvordan kutte geoder med en flissag , også kjent som en våt sag eller våt flissag . Kutte geoder med flisesag er den eneste måten å kutte geode skiver som geode halve skiver du se selges i butikker.

Man kan også spørre, hvordan knekker man en geode uten hammer?

Trykk på en linje rundt geode med en flat meisel. Det vil ta flere passeringer rundt geode til sprekk den åpner seg, så gjør kranene dine gradvis sterkere. Bruk kun en meisel med flatt blad for denne metoden. Et skarpt verktøy som en skrutrekker eller ispinne vil bare slå et hull i geode uten knekke det i to.

Er geoder verdt penger?

Ifølge Answers.com er verdien av en geode «… Stor ametyst geoder kan gå for tusenvis. Baseball størrelse geoder med ikke-spektakulære kvarts- eller kalsittkrystaller kan kjøpes for $4-$12. Geoder med uvanlige mineraler som selges på mineralauksjonssider varierer i pris fra $30-$500.

Anbefalt: