Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier hjemme?
Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier hjemme?

Video: Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier hjemme?

Video: Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier hjemme?
Video: HVORDAN DYRKE POTETER? | Slik setter du poteter selv! 🥔🥔🥔 2024, April
Anonim

butikk all svømming bassengkjemikalier i et kjølig, tørt, mørkt miljø isolert fra direkte sollys. Sørg for at de er trygge mot barn og kjæledyr. Sørg for at Oppbevaring området er skikkelig ventilert. En langsom oppbygging av røyk i et lukket område kan være dødelig.

Dessuten, hvordan lagrer du bassengkjemikalier?

Det beste stedet å lagre bassengkjemikalier er på et tørt, kjølig sted som er skjermet fra sollys. Området bør også være godt ventilert, slik at damper ikke bygges opp inne i beholderne på grunn av høyere temperaturer. I tillegg disse kjemiske stoffer bør være utilgjengelig for barn og kjæledyr til beholde alle trygge.

I tillegg, kan du lagre klor i huset? Ordentlig lagret klor tabletter bør vare tre til fem år. De Oppbevaring stedet skal være kjølig, tørt og godt ventilert, for eksempel i en kjeller. Gå aldri klor tabletter i direkte sol, selv i en dekket bøtte, fordi varmen vil akselerere nedbrytningsprosessen til tabletten og dens ingredienser.

Så er det trygt å lagre bassengkjemikalier ute?

Noen kjemiske stoffer reagerer med varme, så det er tryggest å lagre bassengkjemikalier vekk fra alle varmekilder, inkludert sollys. Hvis bassengkjemikalier er lagret utendørs , bør det være i et kjølig og skyggefullt område.

Hvordan oppbevarer du klorpulver?

Beholderen skal være borte fra varmekilder, som varmeovner eller varmerør. Det bør også være i et ventilert område der røyk ikke kan samle seg. Beholde de klor tabletter borte fra garasjen eller andre steder som kan ha eksos.

Anbefalt: