Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier i Texas?
Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier i Texas?

Video: Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier i Texas?

Video: Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier i Texas?
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, April
Anonim

Selve beholderne skal være lagret av gulvet. Dette vil forhindre at de lekker ut i jorden og blandes, i tillegg til å bli utsatt for søl eller vann Oppbevaring område. Pass alltid på at når du legger din kjemisk beholdere bort at de er tett lukket.

Hvordan oppbevarer du bassengkjemikalier på denne måten?

butikk alle svømmebassengkjemikalier i et kjølig, tørt, mørkt miljø isolert fra direkte sollys. Sørg for at de er trygge mot barn og kjæledyr. Sørg for at Oppbevaring området er skikkelig ventilert. En langsom oppbygging av røyk i et lukket område kan være dødelig.

Vet også, er det trygt å lagre bassengkjemikalier ute? Noen kjemiske stoffer reagerer med varme, så det er tryggest å lagre bassengkjemikalier vekk fra alle varmekilder, inkludert sollys. Hvis bassengkjemikalier er lagret utendørs , bør det være i et kjølig og skyggefullt område.

Man kan også spørre, hvor er det beste stedet å lagre bassengkjemikalier?

De beste stedet å lagre bassengkjemikalier er i en tørr, kjølig plass som er skjermet fra sollys. De område bør også være godt ventilert, slik at damper ikke bygges opp inne i beholderne på grunn av høyere temperaturer. I tillegg disse kjemiske stoffer bør være utilgjengelig for barn og kjæledyr for å holde alle trygge.

Hvilke bassengkjemikalier bør ikke oppbevares sammen?

Vi har satt sammen en liste over 10 ofte brukte kjemikalier og inkompatible kjemikalier som aldri bør lagres i nærheten:

  • Klor. Klor er et vanlig desinfeksjonsmiddel, er mye brukt i svømmebassenger og fritidssentre.
  • Aceton.
  • Jod.
  • H20 (vann)
  • Kaustisk soda.
  • Salpetersyre.
  • Hydrogenperoksid.
  • Sink pulver.

Anbefalt: