Hva er en full mesh?
Hva er en full mesh?

Video: Hva er en full mesh?

Video: Hva er en full mesh?
Video: Mesh Wifi объяснил - что лучше? - Google Wifi 2024, Kan
Anonim

full mesh . En nettverksarkitektur der hvert endepunkt er i stand til å nå et hvilket som helst annet endepunkt direkte gjennom en punkt-til-punkt fysisk eller logisk krets. Kontrast med "hub and spoke", som bruker et sentralt koblingspunkt og halvparten så mange direktekretser.

På denne måten, hva er full mesh-topologi?

Også kalt mesh topologi eller a mesh-nettverk , mesh er en nettverkstopologi der enheter er koblet til med mange redundante sammenkoblinger mellom Nettverk noder. Full mesh topologi oppstår når hver node har en krets som kobler den til annenhver node i en Nettverk.

Man kan også spørre, hva er mesh? EN mesh er en barriere laget av sammenkoblede tråder av metall, fiber eller andre fleksible eller duktile materialer. EN mesh ligner på en vev eller et nett ved at den har mange festede eller vevde tråder.

I tillegg, hva er forskjellen mellom full mesh og delvis mesh?

Med full mesh , er hver node direkte koblet til annenhver node. Dette gjør det mulig å sende en melding langs mange individuelle ruter. Med delvis mesh , ikke alle noder er koblet direkte til hverandre.

Hvorfor er mesh-topologi dyrt?

Når nettverket sies å være fullt, er hver node direkte koblet til alle andre noder i nettverket. Full mesh topologi er tettere fordi det krever flere noder. Å ha flere noder betyr at nettverket er mer redundant, men det betyr også at det får flere dyrt å bygge din egen mesh.

Anbefalt: