Betyr dilly dilly noe?
Betyr dilly dilly noe?

Video: Betyr dilly dilly noe?

Video: Betyr dilly dilly noe?
Video: Lavender's Blue Dilly Dilly - Lyrics (Cinderella 2015 Movie Soundtrack Song) 2024, Kan
Anonim

I følge dictionary.com, opprinnelsen til " dilly ” er i en forkortelse av ordet “herlig” eller “deilig”, sannsynligvis fra 1930-tallet. På egen hånd har det kommet til mener "noe eller noen som anses som bemerkelsesverdig eller uvanlig."

I etterkant kan man også spørre seg, hvor kom frasen dilly dilly fra?

Før bruk. Før markedsføringsannonsen, " dilly dilly " hadde blitt brukt som en gjenganger uttrykk og tråkkfrekvens i et barnerim fra 1700-tallet kalt " Lavendelblå ". Dictionary.com har definert ordet " dilly " som "herlig" eller "deilig".

Dessuten, er Dilly Dilly et ekte ord? Merriam-Webster på ' Dilly dilly :' Det er en ekte ord Og fordi ingenting virkelig kan erklæres som et kulturelt fenomen før ordboken veier inn, ga Merriam-Webster sine to øre på Twitter: " dilly " er en ekte ord , og det refererer til noe som er bemerkelsesverdig eller enestående.

Dessuten, hvorfor er dilly dilly så populær?

Kanskje som vel toast med det, for det er uten tvil den mest minneverdige frasen fra NFL-reklamepausene denne sesongen. « Dilly Dilly ”-setning i Bud Light-reklamer med middelalder-tema brukes av en konge og hans lojale undersåtter som en skål eller bekreftelse som ligner på "hør, hør!"

Er Dilly Dilly opphavsrettsbeskyttet?

Du har sikkert sett Bud Light-reklamene med middelaldertema med den mystiske fangstfrasen " Dilly Dilly ." En Minnesota-brygger introduserte nylig et øl kalt " Dilly Dilly Mosaic Double IPA." AB-Inbev har varemerkebeskyttet uttrykket, og sendte en unik opphørsordre.

Anbefalt: