Hva menes med mekanikk av deformerbare legemer?
Hva menes med mekanikk av deformerbare legemer?

Video: Hva menes med mekanikk av deformerbare legemer?

Video: Hva menes med mekanikk av deformerbare legemer?
Video: Mechanics of Deformable Bodies Chapter 1 Stress Introduction Part I (PH) 2024, April
Anonim

Deformerbar kropp . I mekanikk , noen kropp som endrer form og/eller volum mens den blir påvirket av enhver form for ytre kraft.

Spørsmålet er også, hvorfor er det mekanikk av deformerbare kropper er viktig for sivilingeniørkurset?

Hensikten med å studere mekanikk av deformerbare legemer eller styrke av materialer er å sørge for at utformingen av en struktur er sikker mot de kombinerte effektene av påførte krefter og momenter.

I tillegg, hva er statikk av stive kropper? Statikk er en gren av mekanikk som studerer virkningene og fordelingen av krefter av stive kropper som er og forblir i ro. I dette området av mekanikk er kropp hvilke krefter som virker, antas å være ubøyelig . Deformasjonen av ikke- stive kropper er behandlet i Strength of Materials.

Angående dette, hva er styrken til et materiale?

Definisjon. I mekanikk av materialer , den styrken til et materiale er dens evne til å motstå en påført belastning uten svikt eller plastisk deformasjon. Feltet av styrke av materialer omhandler krefter og deformasjoner som følger av deres innvirkning på en materiale.

Hva er tøyningsenheten?

Press (Deformasjon) Merk at press er en dimensjonsløs enhet siden det er forholdet mellom to lengder. Men det er også vanlig praksis å angi det som forholdet mellom to lengder enheter - som m/m eller inn/in.

Anbefalt: