Hva er forskjellen mellom kinematikk og mekanikk?
Hva er forskjellen mellom kinematikk og mekanikk?

Video: Hva er forskjellen mellom kinematikk og mekanikk?

Video: Hva er forskjellen mellom kinematikk og mekanikk?
Video: Difference between kinematics and kinetics. 2024, Kan
Anonim

Som substantiv forskjell på mekanikk og kinematikk

er det mekanikk er (fysikk) grenen av fysikk som omhandler virkningen av krefter på materielle objekter med masse mens kinematikk er (fysikk) grenen til mekanikk opptatt av objekter i bevegelse, men ikke av kreftene involvert.

På samme måte spør folk, er kinematikk en del av mekanikk?

Kinematikk er grenen av klassisk mekanikk som beskriver bevegelsen til punkter, objekter og systemer av grupper av objekter, uten referanse til årsakene til bevegelse (dvs. krefter). Studiet av kinematikk blir ofte referert til som "bevegelsesgeometrien." Gjenstander er i bevegelse rundt oss.

På samme måte, hva er kinematikkeksempler? Kinematikk . Kinematikk er studiet av objekter i bevegelse, der hastighet, akselerasjon og momentum. Eksempel : Tog i bevegelse, vann i bevegelse i en elv.

Dessuten, hva mener du med kinematikk og kinetikk?

" Kinetikk : Studiet av krefter som forårsaker bevegelse (f.eks. dreiemoment, tyngdekraft, friksjon, etc.) og kan klassifiseres i to grupper; Lineær og vinkelbevegelse. Kinematikk : Studiet av å beskrive bevegelse (f.eks. forskyvning, tid, hastighet, etc.)"

Hvordan brukes kinematikk i det virkelige liv?

La meg si noen eksempler også: Det er det brukt i flyvende fly, bowling og slå i sirisser, bestemme hastighet, hastighetsakselerasjon av ethvert bevegelig objekt eller krefter som virker på kroppen også. Fysikk løser problemer og kinematikk omhandler det meste av problemløsningskapasiteten i fysikk.

Anbefalt: