Er intermediær algebra Algebra 2?
Er intermediær algebra Algebra 2?

Video: Er intermediær algebra Algebra 2?

Video: Er intermediær algebra Algebra 2?
Video: Algebra 2 in one minute!! #Algebra #Shorts 2024, April
Anonim

Dette Mellom algebra lærebok er utformet som et kronologisk kurs for å veilede deg gjennom videregående Algebra (noen ganger kalt Algebra II noen steder). Denne læreboken forutsetter at du har fullført aritmetikk og Algebra . Selv om det ikke er nødvendig, Mellom algebra er normalt tatt året etter Geometri.

I forhold til dette, hva er mellomalgebra?

Mellom algebra er en gren av matematikken som erstatter bokstaver med tall og bruker forenklingsteknikker for å løse ligninger.

Man kan også spørre, er algebra 2 og høyskolealgebra det samme? Nei -- høyskolealgebra er generelt mer avansert. Precalc er normalt 1/ 2 en anmeldelse av høyskolealgebra (spesielt emner savnet i algebra 2 ), og 1/ 2 trig/analytisk geometri.

Er også middelalgebra høyskolealgebra?

Mellom algebra er ikke et kurs på overføringsnivå, siden det ikke overføres for høyskole kreditt ved CSU eller UC. College algebra er et overføringsnivå algebra kurs som tilbys i mange California-samfunn høyskoler og CSU campus og har generelt en forutsetning for mellom algebra.

Hva brukes algebra 2 til?

Algebra 2 er det tredje mattekurset på videregående og vil guide deg gjennom blant annet lineære ligninger, ulikheter, grafer, matriser, polynomer og radikale uttrykk, kvadratiske ligninger, funksjoner, eksponentielle og logaritmiske uttrykk, sekvenser og serier, sannsynlighet og trigonometri.

Anbefalt: