Hva skjer under en kjemisk eller fysisk endring?
Hva skjer under en kjemisk eller fysisk endring?

Video: Hva skjer under en kjemisk eller fysisk endring?

Video: Hva skjer under en kjemisk eller fysisk endring?
Video: Hva skjer med kroppen min? 2024, Mars
Anonim

EN kjemisk forandring resultater fra en kjemisk reaksjon , mens a fysisk forandring er når saken Endringer former, men ikke kjemisk identitet. Eksempler av kjemiske endringer brenner, koker, ruster og råtner. Eksempler av fysiske endringer koker, smelter, fryser og rives.

Dessuten, hva skjer under en kjemisk endring?

I en kjemisk reaksjon, kan bare atomene som er tilstede i reaktantene havne i produktene. Ingen nye atomer skapes, og ingen atomer blir ødelagt. I en kjemisk reaksjon, reaktanter kontakter hverandre, bindinger mellom atomer i reaktantene brytes, og atomer omorganiseres og danner nye bindinger for å lage produktene.

På samme måte kan noe være både en fysisk og kjemisk endring? EN endre kan ikke være både fysisk og kjemisk , men fysiske og kjemiske endringer kan oppstå samtidig. Dette er hva som skjer med det brennende stearinlyset: voksen smelter, som er en fysisk forandring , og det brenner, som er en kjemisk forandring . EN kjemisk forandring er en der et nytt stoff dannes.

Man kan også spørre, er nedbrytning en fysisk eller kjemisk endring?

Dekomponering , det motsatte av kombinasjon, innebærer nedbrytning av et enkelt stoff til to eller flere forskjellige stoffer. Tegnene på kjemisk forandring inkludere Endringer i farge, temperatur, produksjon av lys, Endringer i lukt, og dannelse av gasser.

Hva er en kjemisk egenskap?

EN kjemiske egenskaper er noe av et materiale egenskaper som blir tydelig under eller etter en kjemisk reaksjon; det vil si enhver kvalitet som bare kan etableres ved å endre et stoffs kjemisk identitet. De kan også være nyttige for å identifisere et ukjent stoff eller for å skille eller rense det fra andre stoffer.

Anbefalt: