Hvor mange joule har en ku?
Hvor mange joule har en ku?

Video: Hvor mange joule har en ku?

Video: Hvor mange joule har en ku?
Video: ВЛАД А4 и ДИРЕКТОР ЮТУБА против СИРЕНОГОЛОВЫЙ 2024, Kan
Anonim

110 volts plug-in-modeller, ENFORCER-SERIEN

MODELL Joule-utgang Dekar kontrollert Type dyr kontrollert
DE 600–1,5 Joule 150 Storfe, hester, coyoter, hjort, griser, hunder
DE 400– 1 Joule 100 Storfe, hester, coyoter, griser, hunder
DE 300–.75 Joule 75 Storfe, hester, griser, hunder
DE 200–,5 Joule 50 Storfe, hester, griser, hunder

Her, hvor mange joule trenger en ku?

Gerrish anbefaler 1 joule av ytelse per mil med gjerde, uavhengig av hvor mange tråder. Hvis det er totalt seks mil med gjerde, krever det minimum et 6-joules energiapparat.

Vet også, hvor mange joule skal til for å holde en bjørn ute? Imidlertid vil den faktiske mengden Joule som kan leveres som er Utgang til det elektrifiserte gjerdet være nærmere 0,7 Joule . Joules. For de som designer et gjerde for å utelukke bjørner fra lokkemidler som hønsehus, hager, frukttrær eller bikuber, en lagret Joule-vurdering mellom 0.7-1.0 bør være tilstrekkelig.

Følgelig, hvor mange joule bør en hest ha?

En joule er en minimumsvurdering for gjerder som omslutter opptil fem dekar, men jeg anbefaler alltid å kjøpe den kraftigste laderen du har råd til. En høyere joule-vurdering betyr ikke at gjerdets støt - som ikke kan skade hester eller andre dyr - vil være vanskeligere eller mer smertefullt, men at det vil være mer konsekvent.

Hva er utgangsjoule?

Utgang joule angi mengden energi som sendes gjennom gjerdet. Lagret joule er mengden energi i et energiapparats kondensatorer – multiplisert lagret joule med 0,7 for å få et estimat av produksjon.

Anbefalt: