Hvorfor binder vi vann- og gassrør?
Hvorfor binder vi vann- og gassrør?

Video: Hvorfor binder vi vann- og gassrør?

Video: Hvorfor binder vi vann- og gassrør?
Video: How to make Leaf Mold (Mould) the Easy Way 2024, Kan
Anonim

Hoved binding - Grønne og gule ledere som forbinder metall rør ( gass , vann eller olje) fra innsiden av en bygning til hovedjordingsterminalen til den elektriske installasjonen. Disse forbindelsene er laget for å forhindre en farlig spenning mellom to tilgjengelige metalldeler, i tilfelle der er en feil.

På samme måte, hvordan limer du gassrør?

Som et middel for binding , kan du bruke utstyret- jording leder for kretsen som kan gi strøm til rør . Du kan for eksempel bruke utstyret- jording leder i en krets som forsyner en gass rekkevidde til knytte bånd og jordet metallet gassrør samt innkapslingen av området. Ikke-metallisk rør bekymringer.

Deretter er spørsmålet, hva er hensikten med binding? NEC definerer binding som, "Den permanente sammenføyningen av metalldeler for å danne en elektrisk ledende bane som sikrer elektrisk kontinuitet og kapasitet til å lede sikkert enhver strøm som sannsynligvis vil bli påført." Når det gjelder et kommunikasjonssystem, er det primære formålet med binding er å utjevne jordpotensialet

På samme måte spør folk, trenger plast vannrør liming?

Hvis rør er laget av plast , de gjøre ikke trenge å være hoved bundet . Hvis den innkommende rør er laget av plast , men rør innenfor den elektriske installasjonen er laget av metall, de viktigste binding må gjennomføres.

Kan du binde gass og vann sammen?

hoved knytte bånd må være en kontinuerlig ubrutt kobling. Det er greit å linke gass og vann med samme kabel, men den må være kontinuerlig. Å sette inn en jordblokk og deretter seperate lenker er som å forsyne 2 hovedjordklemmer og vil forårsake forvirring senere og som en gnist på 20 år er det ingen måte jeg ville gjort den.

Anbefalt: