Hvordan holder du liv i en sjøanemone?
Hvordan holder du liv i en sjøanemone?

Video: Hvordan holder du liv i en sjøanemone?

Video: Hvordan holder du liv i en sjøanemone?
Video: Da Ailin kysset Lars 2024, Kan
Anonim

Tankkrav og stell

Sjøanemoner krever høye nivåer av oppløst oksygen og en stabil pH mellom 8,1 og 8,3. Det ideelle temperaturområdet for anemoner er mellom 76 og 78°F og saltholdigheten bør holde seg på en stabil egenvekt mellom 1,024 og 1,026

På denne måten, hvordan tar du vare på en sjøanemone?

Behold anemoner i minst 30-35 liter saltvann. Et større akvarium kan gi et bedre miljø til anemoner og vil hjelpe dem å bli sunne. Plasser tre til fire store steiner inne i akvariet som anemoner elsker å feste seg til steinene og flytter svært sjelden fra ett sted til et annet.

hvordan stopper jeg anemonen min fra å bevege seg? Jeg har funnet ut at å sette dem inn rett før lysene slukkes tilsvarer en garantert bevege seg . Sett dem inn i begynnelsen av lyssyklusen din, slik at de vet at de er på et godt sted for lys. Hvis du setter dem inn og deretter lysene slår seg av, vil de lete etter mer lys.

I tillegg, er anemoner vanskelig å holde?

Teppe Anemoner De er også kjent som svært dødelige anemoner som de ofte vil spise fisk. De er best å holde i en klovn fisk bare harem type tank. Selv om de vet hvor de passer best inn, er de vanskelig å holde trives på lang sikt.

Hvor ofte bør du mate en sjøanemone?

Mate En eller to ganger i uka; større anemoner trenger mer hyppig fôring . Tin frossenmat før fôring.

Anbefalt: