Hvordan tester du et hydrometer?
Hvordan tester du et hydrometer?

Video: Hvordan tester du et hydrometer?

Video: Hvordan tester du et hydrometer?
Video: How to use a Hydrometer 2024, Kan
Anonim

Så, å sjekke hvis din hydrometer måler nøyaktig den spesifikke vekten til vann, bare flyt den i rent vann (destillert eller omvendt osmosevann) ved riktig temperatur. Snurr på hydrometer å fjerne eventuelle bobler som kan klamre seg til den og ta med test krukke opp til øyehøyde.

Angående dette, hvordan kalibrerer du et hydrometer hjemme?

Til kalibrere en hydrometer , start med å fylle testkrukken som fulgte med hydrometer med det samme vannet du skal bruke til brygging, og sørg for at vannet har samme temperatur. Deretter setter du inn den løgformede enden av hydrometer i testkrukken, snurr den for å bli kvitt eventuelle bobler, og skriv ned avlesningen.

hvor mange typer hydrometer finnes det? to

Videre, kan et hydrometer være feil?

Hvis du tror du har en start hydrometer lesing altså feil , det er sannsynligvis på grunn av en av disse tre. Det er andre grunner til hvorfor a hydrometer lesingen er kanskje ikke helt nøyaktig, for eksempel å ikke ha øyehøyde selv med overflaten på vinen, men dette er de 3 "store".

Hva er enheten for hydrometer?

Sukkerinnholdet (totalt løselige faste stoffer) i juice måles vanligvis med a hydrometer i enheter kalt Brix, Balling, Baumé eller Oechsle (vedlegg 6.1).

Anbefalt: