Hva er en Millihenry?
Hva er en Millihenry?

Video: Hva er en Millihenry?

Video: Hva er en Millihenry?
Video: Компрессор Intertool PT-0004 2024, Kan
Anonim

EN millihenry ( mH ) er en desimalbrøk av den SI-avledede enheten for induktans Henry. Henry er definert som induktansen til en krets, der endring av strøm med hastigheten en ampere per sekund skaper elektromotorisk kraft på en volt.

Med tanke på dette, hvordan beregner du Millihenry?

Regne ut induktansen ved hjelp av en matematisk formel . Start med å multiplisere motstanden til motstanden med kvadratroten av 3. For eksempel, 100 ohm x 1,73 = 173. Deretter multipliser 2, pi og frekvensen. For eksempel, hvis motstanden var 20 kHz: 2 * 3,14 * 20 = 125,6.

For det andre, hva er SI-enhet for induktans? Henry (symbol: H) er SI avledet enhet av elektrisk induktans . Den enhet er oppkalt etter Joseph Henry (1797–1878), den amerikanske forskeren som oppdaget elektromagnetisk induksjon uavhengig av og omtrent samtidig med Michael Faraday (1791–1867) i England.

Folk spør også, hvordan konverterer du Henry til ohm?

Enheten for en induktans er en 1H - henry . Så for å få Ohms dele med ett sekund. Det er først etter at du deler den påførte spenningen med den målte induktorstrømmen i en periode på ett sekund.

Hva er induktansformelen?

Dermed den magnetiske induktansformel definerer som forholdet mellom den magnetiske fluksen i elementet pluss den elektriske strømmen som sirkulerer gjennom elementet. derfor ligning vil være: L = ΦN/I. Her borte: L refererer til induktans.

Anbefalt: