Hvor stor blir ei edelgran?
Hvor stor blir ei edelgran?

Video: Hvor stor blir ei edelgran?

Video: Hvor stor blir ei edelgran?
Video: Ферганский плов 2022! Кто крышует съемки Сталика? 2024, April
Anonim

edelgran er en stor , fort- vokser eviggrønt bartre vokser 35–55 m (115–180 fot) høy og med en stammediameter på 1 til 1,5 m (39 til 59 tommer). Det kan vokse rask når den er ung, opptil 1 m (3 fot) per år de første 25 årene under gode forhold, men blir tregere en gang over 20 m (65 fot) høy.

Dessuten, hvor høye vokser edelgrantrær?

100 fot høy

På samme måte, hvor langt fra hverandre bør grantrær plantes? Anlegg de Norske grantrær 6 fot fra hverandre i rader, med radene på 8 fot fra hverandre ved bruk av tre rader. Når antallet rader øker til mer enn tre rader, vil skillet mellom trær skal øke til 8 fot, med avstand mellom rader økende til mellom 10 og 12 fot.

Også å vite er, hvor raskt vokser edelgran?

De edelgran er en faste vokser (2-3' per år) eviggrønn som har mørkegrønne nåler som er 1 tomme lang , og kan vokse opptil 5 fot i året i et godt værår. Den mister aldri nålene, men holder dem på i opptil 10 år.

Hvordan vokser edelgrantrær?

Anlegg den i myrlendt jord og den vil trives. Du kan plante edelgran i sol, skygge eller halvskygge og det vokser akkurat det samme. Det er tolerant for dårlig jord, men også vokser i rik, fruktbar jord. Trærne er motstandsdyktige mot skadedyr, og blir nesten aldri ofre for insektskader eller sykdommer.

Anbefalt: