Er interiøret på samme side kongruent?
Er interiøret på samme side kongruent?

Video: Er interiøret på samme side kongruent?

Video: Er interiøret på samme side kongruent?
Video: Corresponding Angles and Same Side Interior Angles - Geometry 2024, Kan
Anonim

Samme side interiør vinklene er på samme side av tverrgående. Samme side interiør vinkler er kongruent når linjene er parallelle.

Tilsvarende, er innvendige vinkler på samme side supplerende eller kongruente?

Samme innvendige sidevinkler er to vinkler som er på samme side av tverrgående og på interiør av (mellom) de to linjene. Samme innvendige sidevinkler Teorem: Hvis to parallelle linjer er kuttet av en tverrgående, så er samme side innvendige vinkler er supplerende.

hva er en indre vinkel på samme side? De samme - innvendig sidevinkel teorem sier at når to linjer som er parallelle blir krysset av en tverrgående linje, vil samme - innvendige sidevinkler som dannes er supplerende, eller legger opp til 180 grader.

Ganske enkelt, er de samme sidevinklene noen gang kongruente?

Samme - side interiør vinkler er ikke alltid kongruent . Faktisk den eneste gangen de er det kongruent (som betyr at de har samme måle) er når

Er lineære par kongruente?

EN lineært par betyr at vinklene er tilstøtende og danner en rett linje (og er alltid supplerende). Supplerende vinkler legger opp til 180, men er ikke nødvendigvis tilstøtende. Vertikale vinkler er motsatte vinkler dannet av kryssende linjer. Det er de alltid kongruent men IKKE alltid komplementære.

Anbefalt: