Hvordan gjør du union og kryss?
Hvordan gjør du union og kryss?

Video: Hvordan gjør du union og kryss?

Video: Hvordan gjør du union og kryss?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, Kan
Anonim

De UNION av to sett er settet med elementer som er i begge settene. B = (1, 2, 3, 4, 5). Det er ikke nødvendig å liste de 3 to ganger. De KRYSS av to sett er settet med elementer som er i begge settene.

Ganske enkelt, hva er forskjellen mellom veikryss og union?

Forskjellen mellom Union og Kryss av sett Basic – The fagforening av to sett A og B er definert som settet med elementer som tilhører enten A eller B, eller muligens begge, mens kryss av to sett er definert som settet med elementer som tilhører både A og B.

På samme måte, hvordan finner du foreningen av to tall? De UNION av to sett er settet med elementer som er i begge settene. B = (1, 2 , 3, 4, 5). Det er ikke nødvendig å liste de 3 to ganger. SKIPPET av to sett er settet med elementer som er i begge settene.

Bare så, hva betyr ∩?

Definisjon av Kryss av sett: Kryss av to gitte sett er det største settet som inneholder alle elementene som er felles for begge settene. Symbolet for å betegne kryss av sett er ' ∩ '.

Hva er forening og skjæringspunkt mellom hendelser?

De fagforening av to sett er et nytt sett som inneholder alle elementene som er i minst ett av de to settene. De fagforening skrives som A∪B eller "A eller B". Kryss . De kryss av to sett er et nytt sett som inneholder alle elementene som er i begge settene. De kryss skrives som A∩B eller "A og B".

Anbefalt: