Hva betyr fortløpende i matematikk?
Hva betyr fortløpende i matematikk?

Video: Hva betyr fortløpende i matematikk?

Video: Hva betyr fortløpende i matematikk?
Video: What is continuity? 2024, Kan
Anonim

Påfølgende Tall. flere Tall som følger hverandre i rekkefølge, uten mellomrom, fra minste til største. 12, 13, 14 og 15 er påfølgende tall.

På samme måte spør folk, hva er fortløpende talleksempel?

Tall som følger hverandre kontinuerlig i rekkefølgen fra minste til største kalles fortløpende tall. For eksempel: 1, 2 , 3, 4, 5, 6 og så videre er fortløpende tall.

hva er to påfølgende heltall av? Fordi den neste to tall er påfølgende til og med heltall , kan vi kalle representere dem som x + 2 og x + 4. Vi blir fortalt at summen av x, x+2 og x+4 er lik 72. x = 22. Dette betyr at heltall er 22, 24 og 26.

Foruten ovenfor, hvordan finner du fortløpende tall?

Fortløpende nummer Grunnleggende Å representere påfølgende tall algebraisk, la en av tall være x. Så den neste påfølgende tall ville være x + 1, x + 2 og x + 3. Hvis spørsmålet krever påfølgende til og med tall , må du sørge for at den første Nummer du velger er jevnt.

Hva er påfølgende par?

Påfølgende par . Dette filteret godtar billetter som inneholder valgte par av påfølgende tall. EN par av tall er påfølgende hvis det andre tallet i par er en høyere enn den første par Nummer. For eksempel nummer par 5-6 er påfølgende , Nummer par 5-7 er det ikke påfølgende.

Anbefalt: