Hva kaller du et avløpsdeksel?
Hva kaller du et avløpsdeksel?

Video: Hva kaller du et avløpsdeksel?

Video: Hva kaller du et avløpsdeksel?
Video: Missing Manhole Covers Create Potential Dangers In Chicago 2024, Kan
Anonim

EN kumlokk sitter på en metallbase, med en mindre innfelt kant som passer til dekke . Basen og dekselet er noen ganger kalt "castings", fordi de er vanligvis laget ved en støpeprosess, typisk sandstøpeteknikker.

Med tanke på dette, hvorfor bør avløp dekkes?

Storm avløp dekker hindre miljøforurensning Det eneste formålet med en avløpsdeksel er å hindre miljøforurensning. Men det betyr dessverre at andre forurensninger også kan ta seg nedover avløp og havner i vannet også. Dette setter helsen til akvatiske økosystemers flora og fauna i fare.

hva er avløpsrist? Drenering Grøft Risting Holder bakken tørr. Stålstang rist er en mye brukt rist type. Den kan brukes i grøften og drenering system som grøften og drenering dekke for å sikre den utmerkede drenering ytelse og sikre fotgjengernes sikkerhet.

I tillegg, hvorfor kalles det et mannhullsdeksel?

Begrepet " kum "kommer fra den enkle ideen om hvordan hull ble brukt av menn som kom inn i hull for å lokalisere det tunnelbelagte området under bakken. EN kum kan også være kalt et tilgangskammer, verktøy hull , vedlikehold hull eller undersøkelse kammer.

Hva er åpne avløp?

Åpen drenering systemer, også kalt naturlige drenering systemer, består av udekkede kanaler eller grøfter som tar opp avløpsvannstrømmer.

Anbefalt: