Hvordan er binding annerledes enn jording?
Hvordan er binding annerledes enn jording?

Video: Hvordan er binding annerledes enn jording?

Video: Hvordan er binding annerledes enn jording?
Video: Электрика в квартире своими руками. Финал. Переделка хрущевки от А до Я. #11 2024, Kan
Anonim

2. Bonding sikrer sikker elektrisk kontinuitet mens jording sikrer at alle metalldeler i en elektrisk krets som en person kan komme i kontakt med, er tilkoblet til jorden, og dermed sikre null spenning. 3. Bonding oppnås ved å bruke en ledning mens jording oppnås ved å bruke en stang.

På denne måten, hva er jording og bindingsprosedyrer?

Prosessen av binding og jording kan defineres som å tilveiebringe en elektrisk ledende bane mellom en dispenseringsbeholder, en mottaksbeholder og en jording. Denne banen bidrar til å eliminere oppbygging av statisk elektrisitet ved å la den forsvinne trygt ned i bakken.

På samme måte, hva er fordelene med riktig binding og jording? De fordelene med riktig binding inkludere å rydde feil, forhindre sjokk og redusere branner. Jording gir en lavimpedansbane for lyn. Riktig jordet systemene fungerer etter hensikten. Feilaktig grunnfestet systemer skaper en fruktbar bakke for problemer med strømkvaliteten.

Vet også, hva er forskjellen mellom systemjording og utstyrsjording?

Jording av utstyr er ganske enkelt å gi en ledning fra et apparats ikke-strømførende deler (for eksempel den ytre dekselet til kjøleskapet ditt) tilbake til den nøytrale samleskinnen i elektrisk panel. Det er annerledes fra systemjording som er med på å beskytte oss mot elektrisitet som kommer utenfor huset.

Hvorfor er binding nødvendig?

Bonding brukes for å redusere risikoen for elektrisk støt for alle som kan berøre to separate metalldeler når det er feil et sted i forsyningen av elektrisk installasjon. Ved å koble til binding ledere mellom bestemte deler, reduserer det spenningen det kan ha vært.

Anbefalt: