Hvordan bruker du mer enn mindre enn?
Hvordan bruker du mer enn mindre enn?

Video: Hvordan bruker du mer enn mindre enn?

Video: Hvordan bruker du mer enn mindre enn?
Video: Окрашивание волос Блонд Пошагово дома | Холодный Блонд самой себе | Уроки окрашивания волос 2024, April
Anonim

Alle symbolene

Symbol Ord Eksempel Bruk
> større enn 5 > 2
< mindre enn 7 < 9
større enn eller lik klinkekuler ≧ 1
mindre enn eller lik hunder ≦ 3

Herav, hvordan bruker du mindre enn større enn-tegn?

Større enn og mindre enn symboler kan brukes til å sammenligne tall og uttrykk. De større enn symbolet er >. Så, 9>7 leses som '9 er større enn 7'. De mindre enn symbol er <.

På samme måte, hvordan skriver du mindre enn 1? Hvis du har tenkt å referere til en målbar mengde, bør du si «færre enn én prosent." Hvis du vil referere til et veldig lite beløp, men du kan ikke komme opp med et eksakt tall, men du vet det er det mindre enn én prosent, bør du si " mindre enn én prosent." < er symbolet for mindre enn.

På denne måten, hvordan bruker du større enn eller lik?

“ Større enn eller lik " og " mindre enn eller lik ” er bare det aktuelle symbolet med en halv lik skriv under. For eksempel viser 4 eller 3 ≧ 1 oss en større signere over en halv lik tegn, som betyr at 4 eller 3 er større enn eller lik 1. Det fungerer den andre veien også.

Hva betyr dette symbolet større enn eller mindre enn?

Symbol ">" midler " større enn "; symbol "<" midler " mindre enn ". For eksempel 2 2. For å huske hvilken som er hvilken, observer at begge symboler ha en spiss side der det bare er en ende, og en delt side med 2 ender.

Anbefalt: