Hvordan ser den boreale skogen ut?
Hvordan ser den boreale skogen ut?

Video: Hvordan ser den boreale skogen ut?

Video: Hvordan ser den boreale skogen ut?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Typer av Taiga : Lys og mørk

Som fin sjokolade, boreale skoger kommer i to smaker: lys og mørk. Mørket taiga er ofte funnet i det sørlige området, hvor klimaet og jordforholdene er mer gunstige for planter og tykke bestander av gran og hemlock skaper en lukket baldakin

Med tanke på dette, hva kjennetegner en boreal skog?

Den boreale skogen korresponderer med regioner i subarktisk og kald kontinentale klima . Lange, strenge vintre (opptil seks måneder med middeltemperaturer under frysepunktet) og korte somre (50 til 100 frostfrie dager) er karakteristiske, og det samme er en bred område av temperaturer mellom de laveste om vinteren og de høyeste om sommeren.

På samme måte, hva gjør den boreale skogen unik? Barskog Fakta. De barskog regnes for å være et under av den naturlige verden, som spenner over store deler av den nordlige halvkules land. De barskog er preget av sine forskjellige bartreslag, unik planter, dyrearter, fuglearter og innsjøer og våtmarker.

Her, hvor ligger den boreale skogen?

De barskog dekke funnet i Europa og Asia strekker seg fra østsiden ved Sibir til vest ved Skandinavia. Den bredeste delen av skog målt fra nord til sør er i Asia hvor den strekker seg 3000 kilometer.

Hvordan er klimaet i den boreale skogen?

De klima av barskog er preget av sterk sesongvariasjon med korte, middels varme og fuktige somre og lange, ekstremt kalde og tørre vintre.

Anbefalt: