Hva er gjennomsnittlig nedbør i den boreale skogen?
Hva er gjennomsnittlig nedbør i den boreale skogen?

Video: Hva er gjennomsnittlig nedbør i den boreale skogen?

Video: Hva er gjennomsnittlig nedbør i den boreale skogen?
Video: ТАЙНЫ АЛЯСКИ - Тайны с историей #Аляска 2024, April
Anonim

300 til 900 mm

Dessuten, hva er gjennomsnittlig nedbør i taigaen?

Taiga Fakta. I taiga , den gjennomsnitt temperaturen er under frysepunktet i seks måneder av året. Total årlig nedbør i taigaen er 12 - 33 tommer (30 - 85 centimeter). Selv om de kalde vintrene har noe snøfall, er det meste nedbør kommer i de varme, fuktige sommermånedene.

På samme måte, hva er temperaturområdet i den boreale skogen? Temperaturer av barskog funnet under tundraregionen er kalde og kan vare i åtte måneder mellom månedene oktober til mai. Den gjennomsnittlige temperatur er estimert mellom -30°F og -65°F. Det er også registrert et gjennomsnitt på 16-39 tommer snøfall i skog i løpet av vinteren.

På samme måte spør folk, hva er gjennomsnittlig nedbør på tundraen?

Nedbør av Tundra Arktis tundra mottar omtrent 15 til 25 cm (6 til 10 tommer) av nedbør hvert år, som inkluderer begge deler nedbør /snøfall og smeltende snø og is. Alpint tundra mottar vanligvis litt høyere beløp årlig nedbør , rundt 30 cm (nesten 12 tommer).

Hvordan er årstidene i en boreal skog?

barskog ( taiga ) Årstider er delt inn i korte, fuktige og moderat varme somre og lange, kalde og tørre vintre. Lengden på vekstsesongen i boreale skoger er 130 dager. Temperaturene er svært lave. Nedbøren er først og fremst i form av snø, 40-100 cm årlig.

Anbefalt: