Hva er V pr2h?
Hva er V pr2h?

Video: Hva er V pr2h?

Video: Hva er V pr2h?
Video: Hva er MS? 2024, Kan
Anonim

Volumet til en sylinder, gitt av formelen V = πr2h , er 539 kubikktommer. Volumet til en sylinder, gitt av formelen V = πr2h , er 539 kubikktommer. I formelen representerer r radius og h representerer høyden på sylinderen.

Så, hva er V Pie R Squared H?

Etter å ha gjort det, har denne sylinderen radius r , og høyden h . Nå, for å finne volumet til denne sylinderen, V , multipliserer vi bare arealet, A med høyden, h . Derfor multipliserer vi pi r firkantet, med h . Dette gir formelen for volumet til en sylinder, V lik pi r torget h.

Dessuten, hvilke symboler brukes for å finne volumet til en sylinder? Formelen for volum av en sylinder er V=Bh eller V=πr2h. Radien til sylinder er 8 cm og høyden er 15 cm. Erstatt 8 for r og 15 for h i formelen V=πr2h.

Derav, hvordan finner du høyden på en sylinder?

Del først diameteren med 2 og plugg verdiene for volum, pi og radius inn i formelen for volum av en sylinder . Deretter kvadrater du radiusen og multipliserer verdiene sammen. Deretter deler du begge sider med 200,96 for svaret, og husk å inkludere riktig måleenhet.

Er av en sirkel?

Arealet til en sirkel er pi ganger radius i annen (A = π r²). Lær hvordan du bruker denne formelen for å finne arealet til en sirkel når du får diameteren.

Anbefalt: