Er kromsulfid løselig?
Er kromsulfid løselig?

Video: Er kromsulfid løselig?

Video: Er kromsulfid løselig?
Video: THE LATER ME;RMAID 2024, April
Anonim

Om Kromsulfid

Kromsulfid er en moderat vann og syre løselig krom kilde for bruk som er kompatibel med sulfater. Sulfatforbindelser er salter eller estere av svovelsyre dannet ved å erstatte en eller begge hydrogenene med ametal

Er krom II-sulfid løselig på denne måten?

Krom(III)sulfid

Identifikatorer
Lukt luktfri
Tetthet 3,77 g/cm3
Smeltepunkt 1350 °C
Løselighet i vann uløselig

For det andre, er kromsulfat løselig i vann? Vannløselighet av krom og dets salter varierer fra lavt til høyt, f.eks krom (III) oksid er uløselig i vann og krom(III)acetat, krom (III) nitrat og krom (III) sulfat er løselig i vann.

Er krom løselig eller uoppløselig på denne måten?

Elementær krom reagerer ikke med vann ved romtemperatur. Mange krom forbindelser er relativt vann uløselig . Krom (III) forbindelser er vann uløselig fordi disse i stor grad er bundet til flytende partikler i vann . Krom (III) oksid og krom (III) hydroksyd er det eneste vannet løselig forbindelser.

Er kromkarbonat løselig i vann?

Kromkarbonat er en vannuløselig Krom kilde som enkelt kan konverteres til en annen Krom forbindelser, slik som oksidet ved oppvarming (kalsinering). Karbonat forbindelser avgir også karbondioksid når de behandles med fortynnede syrer. Kromkarbonat er vanligvis umiddelbart tilgjengelig i de fleste bind.

Anbefalt: