Hvordan gjør du operasjoner med heltall?
Hvordan gjør du operasjoner med heltall?

Video: Hvordan gjør du operasjoner med heltall?

Video: Hvordan gjør du operasjoner med heltall?
Video: An Intro to Order of Operations with Integers | Math with Mr. J 2024, Kan
Anonim

Heltall er hele tall, både positive og negative. Du kan utføre fire grunnleggende matematikk operasjoner på dem: addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon. Når du legger til heltall , husk det positive heltall flytte deg til høyre på talllinjen og negativ heltall flytte deg til venstre på talllinjen.

Herav, hva er de 4 operasjonene til heltall?

Vi har fire grunnleggende operasjoner på heltall. De er addisjon , subtraksjon , multiplikasjon , og inndeling.

Videre, hva er de 4 grunnleggende operasjonene? De Fire Grunnleggende matematikk Drift . De fire grunnleggende matematisk operasjoner --addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon -- har anvendelse selv i de mest avanserte matematiske teoriene. Å mestre dem er derfor en av nøklene til å komme videre i en forståelse av matematikk og spesifikt algebra.

Foruten ovenfor, hvordan multipliserer du heltall trinn for trinn?

Bare multiplisere de absolutte verdiene og gjøre svaret positivt. Når du multiplisere to heltall med forskjellige fortegn er resultatet alltid negativt. Bare multiplisere de absolutte verdiene og gjør svaret negativt. Når du deler to heltall med samme fortegn er resultatet alltid positivt.

Hva er regelen for å trekke fra negative tall?

Regel 3: Trekk et negativt tall fra et negativt tall – når du ser subtraksjons- (minus)-tegnet etterfulgt av et negativt fortegn, gjør du de to tegnene til et plusstegn. Derfor, i stedet for å trekke fra en negativ, legger du til en positiv. Så – -5 blir +5, og fortsett normalt med addisjon.

Anbefalt: