Hva er egenskapene til operasjoner?
Hva er egenskapene til operasjoner?

Video: Hva er egenskapene til operasjoner?

Video: Hva er egenskapene til operasjoner?
Video: Dropp Operasjon Dagsverk 2018! 2024, Kan
Anonim

Det er fire (4) grunnleggende egenskaper av reelle tall: nemlig; kommutativ, assosiativ, distributiv og identitet. Disse egenskaper gjelder kun for operasjoner av addisjon og multiplikasjon. Det betyr at subtraksjon og divisjon ikke har disse egenskaper innebygd.

Med tanke på dette, hva er definisjonen på egenskaper ved operasjoner?

driftsegenskaper . • en serie av egenskaper , regler eller lover knyttet til. matematisk operasjoner og likestilling. EKSEMPLER: Identitet egenskaper.

I tillegg, hva er de 4 egenskapene til matematikk? Det er fire matematiske egenskaper som involverer addisjon. Eiendommene er kommutativ , assosiativ , identitet og distributive egenskaper.

Spørsmålet er også, hvordan bruker du egenskapene til operasjoner?

Bruk egenskaper ved operasjoner som strategier for å legge til og trekke fra. Eksempler: Hvis 8 + 3 = 11 er kjent, er 3 + 8 = 11 også kjent. (Kommutativ egenskap for addisjon.) For å legge til 2 + 6 + 4, kan de to andre tallene legges til for å lage en ti, så 2 + 6 + 4 = 2 + 10 = 12.

Hva er egenskapene til likhet?

Egenskaper ved likestilling. To ligninger som har samme løsning kalles ekvivalente ligninger f.eks. 5 +3 = 2 + 6. Og dette som vi lærte i et tidligere avsnitt er vist med likhetstegnet =. En invers operasjon er to operasjoner som opphever hverandre f.eks. addisjon og subtraksjon eller multiplikasjon og divisjon.

Anbefalt: