Hvorfor regnes riving av papir og brenning av papir som to typer endringer?
Hvorfor regnes riving av papir og brenning av papir som to typer endringer?

Video: Hvorfor regnes riving av papir og brenning av papir som to typer endringer?

Video: Hvorfor regnes riving av papir og brenning av papir som to typer endringer?
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, April
Anonim

Riving av en papir er en fysisk endring fordi når papir er revet bare utseendet til papir endres og det dannes ikke noe nytt stoff. riving av papir er en fysisk endring fordi den forblir den samme, men den brenning av papir er et kjemikalie endring fordi det er Endringer til aske.

Tilsvarende, hvorfor er papir en kjemisk forandring?

Det er en kjemisk forandring fordi når papir blir brent, oksygen fra luften kombineres med karbonet og hydrogenet i papir (som papir er et organisk materiale, hentet fra skog), som gjør noe av det til karbondioksid og vann. Og energi slippes ut i omgivelsene som varme.

Spørsmålet er deretter, er resirkulering av papir en kjemisk eller fysisk endring? Men brenning av papir er en kjemisk forandring fordi hvis vi brenner papir , vil den omdannes til aske, og derfor kan vi ikke få den tilbake. Så det er klart du kan si det resirkulering av papir er en Fysisk forandring.

Med tanke på dette, hvorfor er brenning av papir en irreversibel endring?

De brenning av papir er en irreversibel endring . Under brenning av papir , den papir brenner for å produsere aske og røyk. Denne asken og røyken kan ikke konverteres tilbake til originalen papir så det er en endring som ikke kan reverseres. Derfor er det en irreversibel endring.

Er skjæring av papir en reversibel endring?

I tilfelle irreversibel endring , kan det endrede stoffet ikke sendes tilbake til sin opprinnelige tilstand. Her kutting av papir er et eksempel på irreversibel endring . Selv om det kjemiske Endringer av papir ikke finne sted ved kutting men fysisk endring av størrelse forekommer i dette tilfellet.

Anbefalt: