Hvorfor regnes kjemisk industri som en basisindustri?
Hvorfor regnes kjemisk industri som en basisindustri?

Video: Hvorfor regnes kjemisk industri som en basisindustri?

Video: Hvorfor regnes kjemisk industri som en basisindustri?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, April
Anonim

de kjemisk industri bruker råvarer for å produsere produkter som foreslår syrer, baser, alkalier og salter. De fleste av produktene brukes i produksjon av andre Industriell Produkter som glass, kunstgjødsel, gummi, lær, papir og tekstiler. Så vi kan si at kjemisk industri er en grunnleggende industri.

Hvordan brukes på denne måten kjemi i industrien?

Industrielle kjemikere arbeide for å utvikle og produsere produkter og prosesser som vil øke deres bedrifts salg og fortjeneste. Produkter produsert av kjemisk industri faller inn i tre kategorier: grunnleggende kjemiske stoffer , spesialitet kjemiske stoffer , og forbruker kjemiske stoffer.

I tillegg, hva menes med kjemisk industri? De kjemisk industri omfatter selskaper som produserer industrielle kjemikalier . Sentralt i den moderne verdensøkonomien konverterer den råvarer (olje, naturgass, luft, vann, metaller og mineraler) til mer enn 70 000 forskjellige produkter.

Ganske enkelt, hva er det første industrielle kjemikaliet?

Uansett år, er svovelsyre øverst på listen som nummer- en produsert kjemisk verdensomspennende. Den største bruken av svovelsyre er i produksjonen av gjødsel - ammoniumsulfat og superfosfat.

Hvilken syre anses som grunnleggende kjemikalie i kjemisk industri?

Grunnleggende uorganiske stoffer De produseres i svært store mengder, noen i millioner tonn i året, og inkluderer klor, natriumhydroksid , svovelholdig og salpetersyrer og kjemikalier for gjødsel.

Anbefalt: