Hva er målingene på en trippelstrålebalanse?
Hva er målingene på en trippelstrålebalanse?

Video: Hva er målingene på en trippelstrålebalanse?

Video: Hva er målingene på en trippelstrålebalanse?
Video: Tutorial: Triple Beam Balance 2024, April
Anonim

Maksimal vekt a trippelstrålebalanse kan måle er 600 gram. Den første stråle kan måle opptil 10 gram. Den andre stråle kan måle opptil 500 gram, avlest i trinn på 100 g. Den tredje stråle kan måle opptil 100 gram, avlest i trinn på 10 g.

Også å vite er, hvilken enhet måler en trippelstrålebalanse?

Trippelstrålebalansen er et instrument som brukes til å måle masse veldig presist. Enheten har lesefeil på +/- 0,05 gram . Navnet refererer til de tre bjelkene, inkludert den midterste bjelken som er den største størrelsen, den fjerne bjelken som er mellomstørrelsen, og den fremre bjelken som er den minste størrelsen.

Deretter er spørsmålet, når du bruker en balansebjelke. Hvordan måles masse vanligvis? De strålebalansetiltak kraften F utøvet av masse på strålebalanse . De strålebalanse ikke direkte måle de masse . Den bruker det faktum at gravitasjonskraften på objektet er proporsjonal med dets masse.

Med dette i betraktning, hva er den største massen en trippelstrålebalanse kan måle?

A: Maksimum masse den kan måle er 610 gram (500 gram + 100 gram + 10 gram).

Er trippelstrålevekter ulovlige?

Kokain og marihuana er smuglergods, noe som betyr at man alltid har det ulovlig . Imidlertid, a trippelstråleskala er et legitimt gjenstand for privat eierskap og er ikke smuglergods.

Anbefalt: