Hva er den største massen en trippelstrålebalanse kan måle?
Hva er den største massen en trippelstrålebalanse kan måle?

Video: Hva er den største massen en trippelstrålebalanse kan måle?

Video: Hva er den største massen en trippelstrålebalanse kan måle?
Video: Mass and Using a Triple Beam Balance 2024, April
Anonim

610 gram

I forhold til dette, hvorfor brukes en trippelstrålebalanse for å måle masse?

Masse er mengden materie et objekt har. Vi bruker ofte en trippel - Balanse stråle til måle masse . EN trippel - strålebalanse får navnet fordi den har tre bjelker som lar deg bevege deg kjent masser ved stråle . Forskere trenger balanserer det kan måle svært små mengder masse.

Videre, hvor mange desimaler skal registreres ved veiing med trippelstrålebalansen? Massen til en gjenstand veid på en trippelstrålebalanse (presisjon ± 0,1 g) er funnet å være 23,6 g. Denne mengden inneholder 3 signifikante tall, dvs. tre eksperimentelt meningsfulle sifre.

I forhold til dette, hvilken enhet måler en trippelstrålebalanse?

Trippelstrålebalansen er et instrument som brukes til å måle masse veldig presist. Enheten har lesefeil på +/- 0,05 gram . Navnet refererer til de tre bjelkene, inkludert den midterste bjelken som er den største størrelsen, den fjerne bjelken som er mellomstørrelsen, og den fremre bjelken som er den minste størrelsen.

Hvordan kan du måle masse?

1) Masse er en mål av mengden materie noe inneholder, mens Vekt er mål av tyngdekraften på en gjenstand. 2) Masse er målt ved å bruke en balanse som sammenligner en kjent mengde stoff med en ukjent mengde stoff. Vekten er målt på en skala.

Anbefalt: