Kan palmetrær overleve i Massachusetts?
Kan palmetrær overleve i Massachusetts?

Video: Kan palmetrær overleve i Massachusetts?

Video: Kan palmetrær overleve i Massachusetts?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Palmer I Massachusetts sitt Klima

Massachusetts kan blir ganske kaldt, og det krever hardføre planter. Mange varianter av palmer kan dyrkes i containere som kan flyttes inne om vinteren, og ute om sommeren. Andre med vinterbeskyttelse, kan overleve utenfor år etter år i USDA Zone 6A/B New England

På samme måte spørs det om palmetrær kan overleve i New England?

Det har jeg bevist Palmer trær , i minst Cape Cod Massachusetts, kan være og er en realitet. De kan dyrkes i beholdere som kan flyttes inne om vinteren, og ute om sommeren. Eller det er "kaldharde" varianter som med vinterbeskyttelse, kan overleve ute år etter år her i sone 6a/b Nye England.

På samme måte, hvor langt nord vil palmer vokse? Kan være vokst som langt nord som Connecticut og Rhode Island på østkysten, og nordlig KY, Sør-Illinois. Også på vestkysten som langt som Vancouver BC. Kaldhard til null- 'McCurtain' underarten fra Oklahoma hardfør til 10-15 under null.

På samme måte, hva er den laveste temperaturen et palmetre kan overleve?

Hardførhet. Generelt hardfør palmer kan bare tolerere korte perioder med temperaturer i området −18 til −12 °C (0 til 10 °F). Som sådan begrenser dette generelt hardfør håndflaten dyrking og langtidsprøver til sone 7a eller høyere.

Kan palmer overleve vinteren?

Nei Palm kan overleve i regioner der bakken er frosset fast i uker eller måneder av gangen, men overraskende mange håndflaten arter kan tolererer sporadisk snø og temperaturer ned til 20 grader Fahrenheit.

Anbefalt: