Hvorfor er palmetrær høyere i California?
Hvorfor er palmetrær høyere i California?

Video: Hvorfor er palmetrær høyere i California?

Video: Hvorfor er palmetrær høyere i California?
Video: Калифорнийское мелирование 2024, Kan
Anonim

På 1930-tallet ble manien til palmer i Los Angeles nådde nye høyder. Ørkenviften håndflatene kommer fra California vokse der det er vann- for alt det palmer er forbundet kulturelt med ørkenen, krever de en enorm mengde vann.

I forhold til dette, hvorfor er det så mange palmer i California?

En stor del av grunnen der er så mange palmer i California er fordi mennesker brakte trær og frø med dem for å plante og handle når de slo seg ned på et nytt sted. Noen av håndflatene i California produsere små, søte frukter kalt dadler.

er palmer fra California? Men til tross for mangfoldet og allestedsnærværet av håndflatene i Los Angeles-området, bare én art-Washingtonia filifera, den California fan håndflaten -er hjemmehørende i California . Som monocots, håndflatene er faktisk nærmere beslektet med gress enn de er med treaktig løvfelling trær.

Med tanke på dette, hva er de høye palmene i California?

De California Fan Palm er litt "beefier" enn den meksikanske viftepalmen, med en gjennomsnittlig stamme på 2-3 fot i diameter, kontra meksikanske viftepalmer på 1-2 fot stamme. Den meksikanske viftepalmen er det høyeste palmetreet, og det kan gruppere seg opp til 100 fot høyt.

Hvor mye koster palmer i California?

Nå er det på vei til å forsvinne først, ifølge Donald Hodel, hagebruker ved University of California . De håndflaten er den dyreste og mest attraktive arten av håndflaten . En moden tre kan koste som mye som $20 000.

Anbefalt: