Hva er løsningen på en linje?
Hva er løsningen på en linje?

Video: Hva er løsningen på en linje?

Video: Hva er løsningen på en linje?
Video: Parallel Lines No Solution - Visualizing Algebra 2024, Kan
Anonim

Et system med lineære ligninger inneholder to eller flere ligninger, f.eks. y=0,5x+2 og y=x-2. De løsning av et slikt system er det bestilte paret som er en løsning til begge ligningene. De løsning til systemet vil være i det punktet hvor de to linjer krysse.

Tilsvarende, hva er løsningen på ligningen?

Generelt, for å bestemme løsning til en lineær ligning med to variabler, den ligning er omskrevet og løst i form av én variabel. De løsning for ligning x + y = 7, blir så et hvilket som helst verdipar som gjør x = 7 – y sann.

Man kan også spørre seg, hva er et løsningspunkt? EN løsning for en enkelt ligning er hvilken som helst punkt som ligger på linjen for den ligningen. EN løsning for et ligningssystem er hvilket som helst punkt som ligger på hver linje i systemet.

Vet også, hvilke linjer har ingen løsning?

Siden parallell linjer aldri kryss, da kan det være Nei kryss; det vil si for et ligningssystem som grafer som parallelle linjer , det kan være ingen løsning . Dette kalles et "inkonsekvent" ligningssystem, og det har ingen løsning.

Hva er en løsning?

EN løsning er en homogen type blanding av to eller flere stoffer. EN løsning har to deler: et oppløst stoff og et løsemiddel. Det oppløste stoffet er stoffet som løses opp, og løsningsmidlet er størstedelen av løsning . Løsninger kan eksistere i forskjellige faser - fast, flytende og gass.

Anbefalt: