Kan palmer vokse i nordøst?
Kan palmer vokse i nordøst?

Video: Kan palmer vokse i nordøst?

Video: Kan palmer vokse i nordøst?
Video: Slik potter du om grønne planter 2024, Kan
Anonim

Det har jeg bevist Palmer trær , i minst Cape Cod Massachusetts, kan være og er en realitet. De kan være vokst i containere som kan flyttes inne om vinteren, og ute om sommeren. Eller det er "kaldharde" varianter som med vinterbeskyttelse, kan overlever ute år etter år her i sone 6a/b New England.

Med dette i sikte, kan palmer vokse i New England?

Det har jeg bevist Palmer trær , i minst Cape Cod Massachusetts, kan være og er en realitet. De kan være vokst i containere som kan flyttes inne om vinteren, og ute om sommeren. Eller det er "kaldharde" varianter som med vinterbeskyttelse, kan overlever ute år etter år her i sone 6a/b Nye England.

Foruten ovenfor, er det palmer på østkysten? Du kan finne palmer vokser opp gjennom det sørlige Virginia på øst kyst . Den store forskjellen er at de vokser naturlig overalt her nede, men oppover i Virginia, de vil overleve, men folk må ganske mye plante dem der til prydformål.

Vet også, hvordan nord kan palmer vokse?

I Nord Amerikanske modne eksemplarer kan finnes så langt Nord som Gold Beach, Oregon (42,5º N) på vestkysten, og Wilmington, Nord Carolina (35,2 N) på østkysten. Dette håndflaten er en av de vanligste vokste palmer i verden.

Kan palmetrær overleve i New York?

Vi har over 30 varianter av palmer til salgs, og noen av dem vil blomstre i områdene til New York lokalisert i USDA Hardiness Zone 7, som Bronx, Brooklyn, Jamaica og New York By. Få typer planter tilbyr skjønnheten og appellen til palmer.

Anbefalt: