Kan redwoodtrær vokse i Wisconsin?
Kan redwoodtrær vokse i Wisconsin?

Video: Kan redwoodtrær vokse i Wisconsin?

Video: Kan redwoodtrær vokse i Wisconsin?
Video: Chicago's Lost 'L' Train to Milwaukee Wisconsin 2024, Kan
Anonim

Wisconsin Soloppgang Redwood . Vi har en Dawn Redwood som vi plantet i 2006. Det var 56" og fra 2013 er det 190" Vi bor i Chippewa Falls, Wisconsin som ligger vest sentralt Wisconsin , Chippewa County. Takk til Julie Slabey for å sende oss dette bildet av den vakre daggry redwood vokser hjemme hos henne.

Spørsmålet er også, kan redwoodtrær vokse hvor som helst?

Ja. Redwood trær (ligner på kjempe sequoia fra California) kan vokse hvis de får samme tempererte klima, vær, vann og næringsstoffer. California, USA er kjent for dem. Men de finnes også andre steder.

Foruten ovenfor, vil et redwood-tre vokse i Oklahoma? Ikke her! Nord-California har en skyskraper som er høyere enn en sentrumsnær redwood trær . Her sentralt Oklahoma , bomullsveden trær tårnet over alle de andre. disse raske- voksende trær er imidlertid på ingen måte de eldste trær i skog.

Foruten ovenfor, kan redwoodtrær vokse i New Jersey?

EN redwood vil ikke overleve i New Jersey , vintrene er for kalde. Et par som er litt like trær som kan overleve i New Jersey er Dawn Redwood (Metasequoia Miki), og skallet sypress (Taxodium distichum). Ja de vil . de hadde flere anstendig størrelse redwoods der, ikke mer enn 25 i diameter.

Hva trenger redwood-trær for å vokse?

Jord: Redwoods foretrekker en veldrenert og sur jord som i deres opprinnelige bestander, men de tåler andre forhold. Lys: Full sol til lett skygge. For mye skygge og det vil det vokse tynn og rank.

Anbefalt: