Hvordan forholder eggdroppeprosjektet seg til fysikk?
Hvordan forholder eggdroppeprosjektet seg til fysikk?

Video: Hvordan forholder eggdroppeprosjektet seg til fysikk?

Video: Hvordan forholder eggdroppeprosjektet seg til fysikk?
Video: НЕМЦЫ ВОСТОЧНОЙ ПРУССИИ ПОСЛЕ ВОЙНЫ. ИСТОРИИ ПРОФЕССОРА. КОП ПО ВОЙНЕ. КОП ПО СТАРИНЕ 2024, Kan
Anonim

Hva skjer? De eggedråpe illustrerer overføringen av potensiell energi til kinetisk energi. Den potensielle energien fra egg overføres til kinetisk energi etter at en ytre kraft (tyngdekraften) virker på egg . De egg holde seg i ro til den blir påvirket av en ekstern kraft.

Med tanke på dette, hvordan forholder eggedråpeprosjektet seg til momentum?

Kjøretøyet øker tiden som tyngdekraften virker på egg . Impulsen er lik endringen i momentum så den eneste måten å redusere det på er å redusere initialen momentum = mv fordi det til slutt blir stopp for etasje og har null momentum der. Bevaring av momentum er lik mv=mv.

Deretter er spørsmålet, hvordan slipper du et egg uten å ødelegge det fysikk? Til slippe et egg uten å knekke det, pakk inn egg i våte papirhåndklær og legg den i en plastpose med puff ris frokostblanding. Fyll også 4 små poser med puffede frokostblandinger, og legg deretter alle posene i en stor beholder. Du kan også pakke inn egg i emballasjemateriale, som bobleplast, pakking av peanøtter eller oppblåste plastpakker.

Med tanke på dette, hvordan gjelder Newtons andre lov for en eggedråpe?

Newtons andre lov brukes på grunn av akselerasjonen forårsaket av naturkrefter som egg stuper til jorden. Baker bruker å kaste egg til bakken. Den tredje Lov of Motion påvirker min egg fordi mengden kraft egg treffer bakken med, bakken skyver tilbake med lik og motsatt kraft.

Hva er eggedråpeeksperimentet?

De Eggdråpe er en klassisk naturfagklasse eksperiment for ungdomsskole- eller videregående elever. Studentene får en egg til miste fra et høydepunkt (som taket på skolen) til et hardt underlag (som parkeringsplassen). De må designe en bærer for egg å huse den i løpet av miste.

Anbefalt: