Hvor er calla liljer hjemmehørende?
Hvor er calla liljer hjemmehørende?

Video: Hvor er calla liljer hjemmehørende?

Video: Hvor er calla liljer hjemmehørende?
Video: Calla Lily Hack! :: How to Get Your Calla Lilies Blooming Sooner This Season! 2024, April
Anonim

Sør Afrika

På samme måte kan du spørre, hvor vokser calla liljer naturlig?

De calla er naturlig endemisk for Sør-Afrika. De anlegg vokser naturlig i sumper. De anlegg foretrekker svært fuktige omgivelser, noe som forklarer hvorfor den vokser godt i myrrike områder. De calla lilje vokser best i regioner med en minimumstemperatur på rundt 50 grader, og i mildt klima.

På samme måte, er calla liljer hjemmehørende i California? Zantedeschia aethiopica. Zantedeschia aethiopica ( calla lilje ) er en flerårig (familie Araceae) funnet langs kysten av California , i North og South Coast Ranges, og i San Francisco Bay-området. I det vestlige Australia og New Zealand, calla lilje er en aggressiv inntrenger av kantområder og beiteområder.

Følgelig, hvor dyrkes calla liljer?

Tips vedr Dyrking av Calla Lilies Ta vare på calla liljer krever at de plantes i løs, godt drenert jord. De foretrekker å være plassert i full sol eller delvis skygge i varmere klima. Calla liljer plantes vanligvis om våren.

Er calla liljer forbundet med begravelser?

Tradisjoner assosiert med calla lilje Mer spesifikt calla lilje markerer 6-års bryllupsdagen. Imidlertid har de også blitt brukt kl begravelser å representere sympati og renselse av en avdød sjel.

Anbefalt: