Er ammoniumsulfat bra for tomater?
Er ammoniumsulfat bra for tomater?

Video: Er ammoniumsulfat bra for tomater?

Video: Er ammoniumsulfat bra for tomater?
Video: Это надо ЕСТЬ на ЗАВТРАК после 50 лет! Главные 4 продукта (Многие не знают) 2024, April
Anonim

Tomat Gjødsel for tomat planter siden det var spesielt formulert for maksimalt utbytte for tomat planter. Men hvis du bruker tørr granulær gjødsel, bør du bruke Ammoniumsulfat med en hastighet på 1 spiseskje per plante.

Spørsmålet er også, er ammoniumnitrat bra for tomater?

Nitrogenform er spesielt viktig i tomat avling og det er avgjørende å opprettholde en god balanse mellom ammonium og nitrat former for å opprettholde rask vekst og avlingsproduktivitet.

Dessuten, hva er ammoniumsulfat bra for? Den primære bruken av ammoniumsulfat er som en gjødsel for alkalisk jord. I jorda frigjøres ammoniumionet og danner en liten mengde syre, som senker jordens pH-balanse, samtidig som det bidrar med essensielt nitrogen for plantevekst.

I tillegg, er ammoniumsulfat farlig?

SAMMENDRAG AV FARE * Jernholdig ammoniumsulfat kan påvirke deg når du puster inn. * Kontakt kan irritere hud og øyne. * Pustende jernholdig ammoniumsulfat kan irritere nesen og halsen og forårsake hoste og hvesing. * Høy eksponering kan forårsake kvalme , magesmerter, diaré , oppkast og døsighet.

Er ammoniumsulfat bra for planter?

Som vannløselig gjødsel, Ammoniumsulfat brukes mye til planteproduksjon fordi det gir effektivt nitrogen og lett tilgjengelig svovel som hjelper til med anlegg vekst. Denne gjødselen er avgjørende for å opprettholde sunn jord og levende avlingsvekst ved å tilføre generell verdi til alkalisk jord.

Anbefalt: