Hvorfor er det snø i Sahara 2018?
Hvorfor er det snø i Sahara 2018?

Video: Hvorfor er det snø i Sahara 2018?

Video: Hvorfor er det snø i Sahara 2018?
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2024, April
Anonim

Sahara være et av de varmeste og tørreste stedene på jorden, der temperaturen når 122 grader, vitne snøfall er faktisk en sjeldenhet. Årsaken knyttet til snøfall i denne regionen er på grunn av kald luft høyt forbundet med en overflatestorm som driver fra Spania til det nordlige Algerie.

Også spurt, når snødde det sist i Sahara?

Selv om det ikke er uhørt - snø besøkte tross alt dette landskapet i desember 2016 - det vinterlige været er virkelig sjeldent for regionen: Som NPRs Maggie Penman påpekte den gang, siste major snøfall i Ain Sefra før det skjedde i 1979.

Deretter er spørsmålet, hvor mye snø får Sahara-ørkenen? Det snødde på et av de varmeste stedene i verden Noen rapporter sier at deler av området har nesten 15 tommer snø , men Ain Sefra rapporterte offisielt mindre enn en tomme.

Også å vite er, snør det noen gang i Sahara?

Snø faller i Sahara ørkenen . Byen Ain Sefra, på kanten av Sahara ørkenen , ble rammet av iskaldt vær forrige uke – og til og med snø . Snøfall er svært sjelden i Sahara , til tross for at det kan være kaldt om natten - fordi det sjelden er nok vann til noen form for nedbør.

Hvorfor snør det i ørkenen?

Den gjør ikke egentlig snø i disse ørkener , og det er derfor de er kjent som ørkener til tross for at det er de kaldeste stedene på jorden. Antarktis og Grønland har isdekker, ikke snø Først av alt, ørkener selv er definert som å ha svært mindre nedbør, som inkluderer snø , så nei ørken har snø vanemessig.

Anbefalt: