Hvorfor falt ikke bladene av treet mitt?
Hvorfor falt ikke bladene av treet mitt?

Video: Hvorfor falt ikke bladene av treet mitt?

Video: Hvorfor falt ikke bladene av treet mitt?
Video: Musikkvideo: 1814 - Til Dovre faller 2024, April
Anonim

En annen mulig grunn til at din treet gjorde det ikke miste sin blader i falle eller vinter er det varmere globale klimaet. Det er de fallende temperaturene på høsten og tidlig vinter som forårsaker blader å bremse produksjonen av klorofyll. I stedet for å slippe med en kald smekk, henger de bare på tre til de dør.

Spørsmålet er også, hvorfor falt ikke bladene av treet mitt?

Tre genetikk er hovedårsaken til blad retensjon, men tidlig kaldt vær eller frost kan øke forekomsten av marcescent. Dette tillater blader til falle av uten å etterlate et åpent sår på stilken. Tørke blader holde seg på marsescent trær fordi det blader gjorde det ikke utvikle det normale abscissionslaget om høsten."

Vet også, hvorfor blir døde blader på trær? Deres blader dør, men mange faller ikke når de dør. Botanikere kaller dette oppbevaring av død plantestoffets oppblomstring. Eviggrønnhet antas å gi en fordel for en tre ved å øke tiden som er tilgjengelig for sin blader til forbli fotosyntetisk og ved å redusere næringstap forbundet med falt blader.

Deretter er spørsmålet, hvilken type tre mister ikke bladene?

Trær at å tape alle deres blader for en del av de år er kjent som løvfellende trær . De som ikke gjør det t er kalt eviggrønn trær.

Hvorfor blir bladene værende på trærne?

Andre teoretiserer det blader som forblir på en tre på grunn av marcescence tillate tre å fange snø i vintermånedene. Ved å bruke sine døde blader for å samle ekstra snø, trær er i stand til å skaffe seg mer vann om våren når snøen begynner å smelte.

Anbefalt: